HTML

Egyedi, személyre szabott grafikák a számunkra legkedvesebbeknek a különleges alkalmakra.

Szülinapos grafikák

Grafika pólóra

Meghívók

Letölthető sablonok

Ancifalatkái


Csupapötty

avatar.jpg

Facebook

2013.11.06. 15:33 szülinaposbaba

Amit a Szülinaposbabáról tudnod kell

A Szülinaposbabát kisfiam legelső születésnapi ünnepsége ihlette, melyre egyedi, névre szóló pólót terveztem az Egyévesemnek. Az ünnepség után a kicsike pólót hajtogatva arra gondoltam, milyen szép emlék lesz ez, ha majd évek múlva elővesszük a kis dobozkát, amibe az első gyertyát, az első kis összerágott könyvecskéjét és a többi, az első évre jellemző apróságokat fogom tenni köztük ezzel a 80-as méretű pólóval.

A Szülinaposbabán olyan egyedi, személyre szabott grafikát találsz, mellyel emlékezetesebbé tehetsz bármilyen eseményt. Kérheted saját adatokkal, fényképpel ellátva, harmonizáló kiegészítőkkel.

Meghívókra, pólókra, díszítő dekorokra nyomtatható egyedi munkáim születésnapokra, keresztelőre, babavárásra és egyéb alkalmakra készítem, melyet e-mail-ben küldök el neked, így nincs postaköltség és annyi példányban nyomtatod ki, amennyiben csak szeretnéd.

A meghívókat kiküldheted online, a pólóra néhány száz forintért már rányomtatják az elküldött grafikát és az egyéb nyomtatványokat Te magad is kinyomtathatod.

Rendelni a szulinaposbaba@gmail.com e-mail címen lehet, ahol szívesen válaszolok kérdéseidre.

Szólj hozzá!

Címkék: tudnivalók


A bejegyzés trackback címe:

https://szulinaposbaba.blog.hu/api/trackback/id/tr985618182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása